MALLISTO

Dethleffs matkailuautot

Nauti hyvästä sisäilmasta

AirPlus-ilmankiertojärjestelmä

Kun lämmin ilman jäähtyy nopeasti syntyy kosteutta – matkailuautoissa erityisesti talvisaikaan ulkoseinien läheisyydessä kun ulkona on kylmä. Dethleffsin AirPlus-järjestelmä mahdollistaa lämmitetyn ilman kierron yläkaappien takaa ylös kattoon, mikä ehkäisee kondessiveden muodostumista. Tuloksena hyvä sisäilma ilman homeongelmia.

Hyvät eristearvot

Mitä parempi autosi eristys on, sitä vähemmän joudut käyttämään energiaa sisätilojen lämmittämiseen talvella tai jäähdyttämiseen kesällä. Dethleffs-matkailuautojen rakenteessa on käytetty 34 mm paksuja sandwich-seinäelementtejä sekä 41 mm paksuja lattiaelementtejä. Energiansäästön lisäksi tukeva rakenne on turvallinen ja kestävä ja takaa Dethleffs-auton omistajille laatua, josta on iloa vuosikausiksi eteenpäin.

Talvipaketit ympärivuotiseen käyttöön

Mikäli autossasi ei ole erinomaiset talviominaisuudet tuovaa kaksoispohjaa, voit varustaa sen talvipakettiemme avulla talven haasteiden varalle. Valittavinasi kaksi perustalvipakettia, jotka poikkeavat lämmitysjärjestelmän suhteen: Trumatic-ilmakeskuslämmityksellä tai Alde-nestekeskuslämmityksellä Advantage-malleihin Alde-lämmityksen kanssa on saatavana myös nestekiertoinen lattialämmitys sähköisen lattialämmityksen sijasta.

Lataa tästä koko Dethleffs matkailuauto -esite! (PDF, 14 Mt)KOMPAKT -luokka: Globebus ja Globe S

Matkailuauto kompaktissa koossa!

Kompakt-luokan autot ovat täydellinen valinta kun matkasi johtaa pienemmille teille. Pienen kokonsa ja helpon käsiteltävyytensä ansiosta ne soveltuvat mainiosti myös kaupunkimatkailuun. Mallistomme kevyimpinä autoina ne tarjoavat suuren kantavuuden alle 3,5 t kokonaispainoisina.

GLOBEBUS T & I

Globebus sijoittuu ominaisuuksiltaan ja varusteiltaan retkeilyauton ja puoli-integroidun matkailuauton väliin. Vain 215 cm leveällä ja yleisimmin alle 6 m pituisella matkailuautolla ajaminen on helppoa myös kapeammilla teillä. Retkeilyautoihin verrattuna Globebusseissa on kunnon asuintilat, tilavammat vuoteet ja kylmempiinkin olosuhteisiin riittävä eristys.

GLOBE S T & A

GLOBE S puoli-integroidut ja alkovi-mallit ovat Dethleffsin edullisin vaihtoehto matkailuautoilua aloittavalle. Toimivat, loppuun asti ajatellut pohjaratkaisut tarjoavat paljon tilaa ja käytännöllisiä yksityiskohtia. Mallistosta löytyy useita malleja, jopa 7 matkustajalle 3,5 t kokonaispainoisena.

Esite Verhoilu Hinnasto, varusteet, tekniset tiedotADVANTAGE -luokka

ADVANTAGE T, I, Globe4 T, MAGIC EDITION T, T-4 ja I

Etuja Sinulle

Mitä ikinä matkailuautolta odotatkin, Advantage-luokasta löydät varmasti etsimäsi. Puoli-integroitu, puoli-integroitu nostovuoteella tai integroitu – jokaisesta korivaihtoehdosta löydät useita eri pohjaratkaisuvaihtoehtoja. Kaikille yhteistä on hyvä varustetaso perheystävälliseen hintaan.

Advantage-luokan kohokohtia

 • Gourmet-keittiö, jossa kätevät vetolaatikot ja useampiosainen lieden kansi*
 • Laadukkaat kalusteet, joissa AirPlus- ilmankiertojärjestelmä
 • Korkealaatuiset vuoteet
 • ALDE-lämmitys (lisävaruste)
 • Leveän raidevälin / AL-KO-alustan ansiosta erinomaiset ajo-ominaisuudet
 • Vakiona kattavat alustavarusteet: mm. 2.3 JTD, ilmastointi, ESP, turvatyynyt, vakionopeuden säädin
 • Vakiovarusteisiin sisältyvät monipuoliset mukavuusvarusteet kuten päiväpeitot, matot, Hekikattoikkuna, radiovalmius ja kovaääniset

* ei ADVANTAGE T/I 5701, GLOBE4 T 5881-4 sekä GLOBE4 T 6911-4

Esite Verhoilu Hinnasto, varusteet, tekniset tiedotESPRIT -luokka

Puoli-integroidut, integroidut ja alkovit (T, I ja A)

Matkailuautojen mestariteos

Ympärivuotiseen käyttöön suunnitelluissa Esprit- matkailuautoissa tyylikäs muotoilu yhdistyy nerokkaisiin yksityiskohtiin, käytännöllisiin ominaisuuksiin ja ajoneuvon erinomaiseen ajettavuuteen. Mallivuonna 2013 kaikki Esprit-autot on varustettu lämmitetyllä kaksoispohjalla, mikä entisestään lisää mukavuutta talvimatkailuun. Esprit huomataan maanteillä yksilöllisen ulkonäön ja nykyaikaisen muotoilunsa ansiosta. AL-KO -matalalattia-alustan ansiosta auton kokonaiskorkeus säilyy matalana ja ajotuntuma on hyvä huonokuntoisilla ja mutkaisillakin teillä. Korkeasta varustetasostaan huolimatta kaikki ESPRIT-malliston puoliintegroidut autot voidaan rekisteröidä vakiovarusteisina 4 henkilölle 3,5 t kokonaispainoisina.

ESPRIT-malliston kohokohtia

 • Optimaaliset talviominaisuudet kaksoispohjan ansiosta
 • Alapohja kestävää lasikuitua, alaosassa ei puurakenteita
 • Ohjaamo ja asuinosa samassa tasossa ilman kynnyksiä
 • Vakiona kattavat alustavarusteet: mm. ilmastointi, ESP, turvatyynyt, vakionopeuden säädin
 • Vakiovarusteisiin sisältyvät monipuoliset mukavuusvarusteet, kuten päiväpeitot, matot, Heki-kattoikkuna, radiovalmius ja kovaääniset
Esite Verhoilu Hinnasto, varusteet, tekniset tiedotDethleffs PREMIUM-luokka

Ajoneuvomatkailua luksusluokassa

Nauti avarista sisätiloista, aidoista materiaaleista ja korkeatasoisesta varustelusta – Dethleffsin Premium-luokassa.

Xl i integroidut

Luksusta on myös olla vapaa liikkumaan
XLI on nuorekas ja urheilullinen. Kaksoispohjastaan huolimatta sen kokonaiskorkeus on ainoastaan 293 cm. Yhdessä hyvin yhteensopivan AL-KOn kolmiakselisen matalalattia-alustan kanssa se takaa XL I -autoille suvereenin dynaamiset ajo-ominaisuudet. Korin rakenne on toteutettu kokonaan ilman puuta ja pohja on suojattu lasikuitupinnalla.

 • AL-KOn leveäraiteinen matalalattia-alusta
 • Hyvät talviominaisuudet
 • 30 cm korkea lämmitetty kaksoispohja
 • Ilman puuosia toteutettukorin rakenne, sivuseinissä korkealaatuinen foam-eriste
 • Lasikuidulla verhoiltupohja
 • Vakiona Alde-nestekeskuslämmitys ja -lämmönvaihdin

XXL I & A

Tyylikästä matkustamista
XXL on vaikuttava näky, joka erottuu massasta kokonsa ja ulkomuotoilunsa ansiosta. Mutta myös sisätilat täyttävät vaativankin matkailijan toiveet. Paripyörillä varustettu Iveco- alusta ja Common-Rail-moottori tekevät XXL-malleista erinomaisia vetoautoja. XXL I & A XXL-mallistossa korostuu Dethleffsin Premium-luokan ainutlaatuiset ominaisuudet. Huomio kiinnittyy valloittavaan ulkonäköön, jota korostavat ajoneuvon koko ja poikkeavat muodot. Mutta myös sisäisiä arvoja löytyy: erinomaiset talviominaisuudet kiitos kaksoispohjatekniikan, korkealaatuisen foam-eristeen sekä luksustason varustuksen.

 • Takavetoinen paripyörillä varustettuIVECO Daily -alusta
 • 356 mm korkea lämmitetty kaksoispohja
 • Ilman puuosia toteutettukorirakenne ja foam-eriste
 • 45 mm paksut seinä- ja kattorakenteet
 • Lasikuidulla verhoiltupohja

Premium Liner Integroidut

Omaa luokkaansa olevaa luksusta

Ainutlaatuinen yhdistelmä tyylikästä muotoilua, kodikkuutta ja käytännönläheisiä mukavuuksia. Ivecon vahvalle alustalle rakennettu integroitu PREMIUM LINER on maanteiden tasokkaimpiin kuuluvia huvipursia.

Premium liner i integroidut

Vertaansa vailla oleva yhdistelmä innovatiivista muotoilua, tyylikkyyttä ja korkealuokkaista varustelua tekevät PREMIUM LINER -autoista luksusluokan suunnannäyttäjiä. PREMIUM LINER herättää huomiota – niin sulavien muotojensa ansiosta kuin myös siksi, että se ei tyydy kompromisseihin. Siitä pitää huolen oma luksusautoihin erikoistunut tuotantolinjamme tehtaallamme Etelä-Saksan Isnyssä. Siellä yhdistyy yksilöllinen laadukas työnjälki nykyaikaisimpaan tuotantotekniikkaan. Tuloksena yksi markkinoiden parhaimmista matkailuautoista.

Esite Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot