Mallisto

Bürstner 2014

Luota tunteisiisi...

Loma on arvokasta aikaa. Ei kiirettä, ei sitoumuksia. Astu Bürstner-matkailuauton, niin astut luottamuksen ja hyvän olon maailmaan. Kaksin tai koko perheen voimalla -riippumattomuus Bürstner-matkailuautolla on nautinto.

Pienestä, edullisesta matkailuautosta pyörillä liikkuvaan, reilut tilat kuudelle tarjoavaan luksussviittiin -kaikkien toiveet toteutuvat. Jokainen Bürstner-auto tarjoaa parasta mukavuutta, jotta voit nauttia lomallasi rajattomasti.

Loppuun asti ajateltu design, käytännöllinen toimivuus ja toisiinsa sävytetyt materiaalit ovat leimallisia koko matkailuautolle. Sen lisäksi Sinulla on mahdollisuus valita monista varusteista ja värivaihtoehdoista - mahdollisuus saada toiveidesi mukainen auto!

Yli 25 vuoden kokemuksella olemme kehittäneet matkailuajoneuvojen malliston, jossa tehokkuus, käyttäjäystävällisyys, ja upea design yhdistyvät nautittavaan lomavarustukseen.

Jotta voisit valita malleistamme juuri sen oikean, voit internetissä osoitteessa www.buerstner.com olevan ajoneuvojen valintaoppaan avulla selvittää juuri Sinun toiveisiisi ja tarpeisiisi parhaiten sopivan Bürstnerin.

Vietä vuoden parasta aikaa Bürstnerissä - valmistettu Saksassa!Lataa tästä koko Bürstner matkailuauto -esite! (PDF, 9 Mt)Hinnasto Tekniset tiedot


Nexxo "Fifty-five"

Nyt on mahdollista toteuttaa unelma täydellisestä liikkuvasta lomasta! Sillä nyt tarjoamme kaksi bestselleriämme runsaasti varustettuna uskomattomaan juhlahintaan. Astu sisään, niin huomaat, kuinka upeaa on tutustua maailmaan ”fifty-five”-autolla!

Lataa esite


Valmistajan suomenkieliset sivut